Codzienne życie w bloku
Re: Codzienne życie w bloku
To niestety jakieś boty. Był problem z rejestracją nowych uzytkowników i trzeba było przełączyć weryfikacje na inny tryb i niestety on pozwala botom się rejestrować. Niedlugo przeniesiemy forum na inny serwer i wyczyścimy to.
Dzięki bardzo - żebym tylko potrafiła przenieść się na inny serwer. Nie jestem tak biegła w tych komputerowych "chockach klockach".
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Wszystko pozostanie z punktu widzenia Pani bez zmian
Dzień dobry,
szukam informacji na temat skrzynek balkonowych na kwiaty. Czy można wywieszać?
Pytanie nr 2. Jak wygląda sprawa mycia szyb na balkonach.
Pozdrawiam
szukam informacji na temat skrzynek balkonowych na kwiaty. Czy można wywieszać?
Pytanie nr 2. Jak wygląda sprawa mycia szyb na balkonach.
Pozdrawiam
Dzień dobry,
Odnośnie skrzynek na kwiaty to na pewno nie ma problemu żeby je położyć na tarasie, co do powieszenia na barierkę, to nie wiem, tu najlepiej byłoby się skontaktować z NCC (ncc.wroclaw@ncc-nieruchomosci.pl) i podpytać odnośnie przepisów/technicznych aspektów (np. przenoszenie obciążeń).
Mycie szyb jest we własnym zakresie. Były próby wynajmowania firmy alpinistycznej do przeprowadzenia takiego mycia, ale koszt był bardzo wysoki, a efekt mizerny.
Odnośnie skrzynek na kwiaty to na pewno nie ma problemu żeby je położyć na tarasie, co do powieszenia na barierkę, to nie wiem, tu najlepiej byłoby się skontaktować z NCC (ncc.wroclaw@ncc-nieruchomosci.pl) i podpytać odnośnie przepisów/technicznych aspektów (np. przenoszenie obciążeń).
Mycie szyb jest we własnym zakresie. Były próby wynajmowania firmy alpinistycznej do przeprowadzenia takiego mycia, ale koszt był bardzo wysoki, a efekt mizerny.