Czynsz
Czynsz
Info od NCC:
Do momentu powstania Wspólnoty Mieszkaniowej (powinno to nastąpić w połowie grudnia br) rozliczać Państwa będzie deweloper na podstawie comiesięcznych faktur.
Na dzień zawiązania się Wspólnoty zostaną spisane liczniki wody i ciepła, Atal wystawi Państwu rozliczeniową FV (w przypadku nadpłaty należność może zostać zwrócona na prywatny rachunek bankowy lub zostanie przeksięgowana na konto Wspólnoty na poczet czynszu).
Do momentu powstania Wspólnoty Mieszkaniowej (powinno to nastąpić w połowie grudnia br) rozliczać Państwa będzie deweloper na podstawie comiesięcznych faktur.
Na dzień zawiązania się Wspólnoty zostaną spisane liczniki wody i ciepła, Atal wystawi Państwu rozliczeniową FV (w przypadku nadpłaty należność może zostać zwrócona na prywatny rachunek bankowy lub zostanie przeksięgowana na konto Wspólnoty na poczet czynszu).
Re: Czynsz
Kiedy będa wystawione pierwsze czynsze od wspólnoty? pozdrawiam
Witam,
pewnie też otrzymaliście rozliczenie od firmy NCC po ustanowieniu Wspólnoty Mieszkaniowej. Ja mam pytanie - czy ktoś może próbował się zalogować na ten portal e-kartoteka na swoje konto. Niestety moje loginy i hasło nie działają.
pewnie też otrzymaliście rozliczenie od firmy NCC po ustanowieniu Wspólnoty Mieszkaniowej. Ja mam pytanie - czy ktoś może próbował się zalogować na ten portal e-kartoteka na swoje konto. Niestety moje loginy i hasło nie działają.
-
- Site Admin
- Nr miszkania: 65
- Kontakt:
Cześć,
Gdzie była zamieszczona informacja o tym portalu i loginie do niego ?
Gdzie była zamieszczona informacja o tym portalu i loginie do niego ?
Do rozliczeń za Listopad (8 dni) oraz Grudzień (cały miesiąc). Na górze rozliczenia jest login i hasło.
Hmm, a ja wciąż czekam na rozliczenie (te od 20 listopada). Póki co, nic nie dostałem :I
-
- Site Admin
- Kontakt:
Ani ja :/
Dostałem dziś rachunki, sprawdzałem login i też niestety nie działa na e-kartotece.
-
- Site Admin
- Kontakt:
Także dostałem, mój login działa chociaż dopiero przy drugiej próbie. Za pierwszym razem odruchowo w nazwie użytkownika wpisałem na końcu ".pl"
Sprawdziłem jeszcze raz, login działa. Uważnie sprawdziłem hasło, "1" z "l" pomyliłem.