Drodzy Sąsiedzi,
dziś w mojej skrzynce znalazłem dwie karty do glosowania - obie z datą 10.04.2017
Ponieważ nie bylo mnie na ostatnim spotkaniu - mogę prosić o info jak głosujemy jako wspólnota?:)
dzięki!
Druki głosowań z 10.04
-
- Site Admin
- Nr miszkania: 65
- Kontakt:
Re: Druki głosowań z 10.04
Cześć,
Poprzez e-kartotekę, odsyłając kartę do głosowania do NCC lub wrzucając ją do skrzynki na listy z opisem ADM. Chyba, że pytasz o to czy za czy przeciw to każdy zgodnie z własną opinią
Poprzez e-kartotekę, odsyłając kartę do głosowania do NCC lub wrzucając ją do skrzynki na listy z opisem ADM. Chyba, że pytasz o to czy za czy przeciw to każdy zgodnie z własną opinią
No przeciez że o to drugie pytam Poradźcie! Nie do końca znam ustalenia ze spotkania itd.
Czy ktoś wie co się stało z zamkiem ze śmietnika - nie ma go prawie od tygodnia. Bardzo szybka naprawa - naprawdę.
Druga sprawa - w sobotę po 16.00 nie można wiercić - vide regulamin - czytajcie i pamiętajcie,że mieszkamy w jednym bloku - szanujmy się!
Druga sprawa - w sobotę po 16.00 nie można wiercić - vide regulamin - czytajcie i pamiętajcie,że mieszkamy w jednym bloku - szanujmy się!